Advertenties

Night at The Museum 3 Trailer

Een nieuwe verlengde trailer van Night at the Museum 3 Secret of the Tomb, het nog te verschijnen fantasie avonturen filmvervolg met in de hoofdrol Ben Stiller:


NIGHT AT THE MUSEUM 3 SECRET OF THE TOMB
Plot:
“Maak je klaar voor de wildste en meest avontuurlijke Night at the Museum ooit als Larry (Ben Stiller) de hele wereld rondtrekt voor het verenigen van favoriete en nieuwe personages, terwijl er een epische zoektocht aanbreekt om de magie te redden voordat het voor altijd is verdwenen.
Larry en museumstukken, waaronder Farao Ahkmenrah (Rami Malek), Teddy Roosevelt (Robin Williams), Attila de Hun (Patrick Gallagher), Sacajawea (Mizuo Peck), Romeinse centurion Octavius (Steve Coogan) en Jedediah (Owen Wilson) belanden in de beroemde Egyptische vleugel van het British Museum om een dodelijk mysterie op te lossen. ”

Goed ik moet toegeven dat ik niet meer geef om de “hoofd” personages van The Night of the Museum Franchise: die ondeugende kleine aap steelt helemaal de show! Hij is mijn nieuwe idool!

De film is geregisseerd door Shawn Levy op basis van een script door David Guion en Michael Handelman. En de cast omvat naast Ben Stiller, ook Robin Williams, Owen Wilson, Dan Stevens, Ben Kingsley, Steve Coogan, Ricky Gervais en Rebel Wilson.

De film Night at The Museum 3 zal verschijnen in de filmtheaters op 19 december 2014.
:)