Advertenties

Nightcrawler Film Trailer

Hier is de volledige trailer van Nightcrawler, de aanstaande thriller film geregisseerd door Dan Gilroy en met in de hoofdrollen Jake Gyllenhaal, Rene Russo, Bill Paxton, Eric Lange, Riz Ahmed en Jamie McShane:


NIGHTCRAWLER

Hoe ver zou jij gaan voor de Amerikaanse droom?

Plot:
“Jake Gyllenhaal vertolkt de hoofdrol als Lou Bloom, een gedreven jonge man wanhopig op zoek naar werk die de snelle wereld van het L.A. misdaad journalisme ontdekt. Hij vind een groep van freelance cameraploegen die opnames maken van crashes, branden, moord en andere ongeregeldheden. Lou wurmt zich in het competitieve, gevaarlijke rijk van nachtactiviteitā€”waar elke politie sirene gelijk staat aan een mogelijke winst door de omzetting van slachtoffers in dollars en centen. Geholpen door Rene Russo als Nina, een veteraan van de bloedsport, genaamd lokaal TV-nieuws, gedijt Lou. In de halsbrekende, onophoudelijke zoektocht naar beeldmateriaal wordt hij de ster van zijn eigen verhaal.”

Deze nieuwe trailer geeft een beter begrip van wat te verwachten van de film, en ik moet zeggen dat ik er gek op ben! Jake Gyllenhaal levert een verbluffende prestatie af! Ik wacht met ongeduld op het hele ding!

De film zal worden uitgebracht in theaters op 31 oktober 2014.
:)