Advertenties

Ninja Turtles Film

Ninja Turtles FilmEr is een nieuwe versie van de The Teenage Mutant Ninja Turtles in de pijplijn. De nieuwe versie heeft gewoonweg de titel “Ninja Turtles”. Regisseur Jonathan Liebesman (die ons Battle Los Angeles en Wrath of the Titans bracht ) staat aan het hoofd van het project voor Paramount. De release datum van de Ninja Turtles is voorzien voor 25 december 2012. Hier is een verhaalsamenvatting van de film:

Ninja Turtles Trailer

Verhaallijn:
“Buitenaardse Wezens vallen de Aarde aan en scheppen per ongeluk een kwartet van gemuteerde reptielkrijgers, the Ninja Turtles, die zich keren tegen hen voor het verdedigen van de wereld.”

Een mededeling van Michael Bay die de film produceert:

“De personages zijn precies hetzelfde en ze zijn nog steeds tieners. Alles wat je nog weet en leuk vond in de personages is in de film terug te vinden. Dit script is wordt ontwikkeld door twee heel slimme schrijvers, waaronder één van de originele bedenkers van de Ninja Turtles. Ze geven echt HEEL veel om het maken van deze film voor de fans.”

Michael Bay

Laat ons de trailer bekijken van de Ninja Turtles film uit 1990:


The Teenage Mutant Ninja Turtles

De nieuwe Ninja Turtles film zal waarschijnlijk een scherpere ondertoon hebben dan de originele film. Wel, ik vindt dat niet erg zolang de turtles nog altijd hunkeren naar pizza’s. Ik kan niet wachten om het resultaat te bekijken!

Hoe dan ook, meer details over de nieuwe Ninja Turtles film volgt gauw.
:)