Advertenties

No Blood No Guts No Glory Film

No Blood No Guts No Glory FilmFilmmaker Cary Fukunaga (die de film Jane Eyre regiseerde)staat aan het hoofd van de film No Blood No Guts No Glory voor Focus Features. De film wordt beschreven als een overvalfilm die plaats vindt tijdens de Amerikaanse Burgerloorlog. Het script is medegeschreven door Chase Palmer en Cary Fukunaga. Er is nog geen officiƫle verschijningsdatum.

No Blood No Glory No Guts Trailer

Verhaallijn:
“Het verhaal volgt een spion en 20 Unie soldaten in vermomming op een trein in Georgia om een overval uit te voeren die de burgeroorlog tot een spoedig einde kan brengen. Het project is een fictioneel verhaal van Amerika’s eerste speciale eenheid operatie, hoewel gebaseerd op echte feiten uit de Burger Oorlog waas het een Commando Missie die de inspiratie vormde voor de Buster Keaton film The General.”

Het verhaal van No Blood no Guts No Glory klinkt intrigerend. Ik wil zeker meer weten. Omdat Cary Fukunaga aan het hooft staat van de film ben ik zeker dat film de moeite waard bekijken zal zijn: de man heeft reeds bewezen getalenteerd te zijn en weet hoe de aandacht van het publiek te vangen.

Hoe dan ook meer informatie over de film No Blood No Guts No Glory volgt zogauw er meer details opduiken.
:)