Advertenties

Noah Film

Noah FilmRegisseur Darren Aronofsky (die ons The Wrestler en Black Swan bracht) werkt aan Noah, een nog te verschijnen drama ge├»nspireerd op het epische bijbelse verhaal van de zondvloedpatriarch die de ark bouwde voor het redden van zijn familie en vertegenwoordigers van alle dieren tijdens de mythische overstroming. Acteur Russell Crowe kreeg de hoofdrol als Noah en actrice Jennifer Connelly zal Noah’s vrouw, Naameh spelen.

Noah Trailer

Enkele woordjes van regisseur Darren Aronofsky waarom hij aangetrokken werd tot dit project:

“Het is het einde van de wereld en het is de tweede meest beroemde schip na de Titanic. Ik denk dat het echt actueel is want het gaat om een milieu-apocalyps als grootste thema en dat is voor mij op dit moment wat er gaande is op deze planeet. Dus ik denk dat de prent deze grote, grote thema’s heeft die aansluiten bij ons. Noah was de eerste milieuactivist. Hij is een zeer interessant karakter.
[…]
Sinds ik een kind was, werd ik ontroerd en geinspireerd door het verhaal van Noah en zijn familiereis. De verbeelding van talloze generaties hebben geleid tot dit epische verhaal over het geloof. Het is mijn hoop dat ik een venster kan bieden voor de passie van Noah en het doorzettingsvermogen voor het witte doek. “

Regisseur Darren Aronofsky

Voorgaand aan het project werkte hij aan een grafische roman om het project beter te kunnen verkopen aan de studio’s:


Noah – De grafische roman door Darren Aronofsky en Nico Henrichon

Paramount en New Regency steunen nu het project met een budget van $150 miljoen. De release datum van Noah is voorzien op 28 maart 2014.

Hoe dan ook, meer details over de film Noah volgen gauw!
:)