Advertenties

Now You See Me Film Poster

We hebben een gloednieuwe poster te pakken van Now You See, de nog te verschijnen thriller met in de hoofdrollen Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Melanie Laurent, Isla Fisher, Dave Franco, Common, Michael Kelly, Michael Caine, en Morgan Freeman:

Now You See Me Film – In de bioscopen vanaf 31 mei 2013

(Klik op de poster voor een vergroting.)


NOW YOU SEE ME

Hoe meer je staart, hoe minder je me zal zien.

Verhaallijn:

Hier is de officiƫle film trailer van Now You See Me als je hem nog niet gezien hebt:

“FBI-agenten volgen een team van illusionisten die bankovervallen uitvoeren tijdens hun optredens en dan het publiek belonen met het geld.”

De film is geregisseerd door de Franse Filmmaker Louis Leterrier die aan het hoofd stond van The Transporter, The Incredible Hulk en Clash of the Titans.
:)