Advertenties

Now You See Me Film

Now You See Me FilmSummit Entertainment heeft het groene licht gegeven aan Now You See Me, een nog te verschijnen misdaad thriller gebaseerd op een script door Boaz Yakin en Edward Ricourt. De film zal geregisseerd worden door de Franse filmmaker Louis Leterrier. De cast werd nog niet aangekondigd maar volgens geruchten werden rollen aangeboden aan Jesse Eisenberg en Jake Gyllenhaal. Er is nog geen officiƫle verschijningsdatum voorzien. IMDb voorziet echter de verschijningsdatum voor het project in 2014.

Now You See Me Trailer

Verhaallijn:
“Het project is beschreven als de strijd van een FBI team tegen een super-team van ’s werelds beste illusionisten in een kat en muisspelletje. Deze laatsten slagen er in om een aantal bankovervallen uit te voeren tijdens hun optredens waarbij ze dan hun publiek rijkelijk laten delen in de winst en daarbij blijven ze de wet dan Ć©Ć©n stapje voor.”

Een overvalfilm waarbij magiƫrs betrokken zijn? Is dit carnaval of misdaad? Het verhaal kan misschien een beetje ver gegrepen klinken maar ik ben toch benieuwd hoe de film er uit zal zien. Wel ik denk dat we moeten wachten op de aankondiging van de volledige rolverdeling om een beter idee te krijgen van wat er verwacht kan worden.

Hoe dan ook meer informatie over de film Now You See Me wordt verstrekt zodra er meer details opduiken.
:)