Advertenties

Nurse 3D Film met in de titelrol Paz de la Huerta

Dankzij Lionsgate is hier een eerste TV-sport voor Nurse 3D, een goddeloos onderhoudend verhaal van fatale aantrekkingskracht geregisseerd door Doug Aarniokoski en geschreven door David Loughery met acteurs Paz de la Huerta, Katrina Bowden, Corbin Bleu:


NURSE 3D

Wat begon als een vriendschap werd een obsessie.

Verhaallijn:
“Tijdens de dag, verzorgt verpleegster Abby Russell (Paz de la Huerta) liefdevol patiënten in het All Saints Memorial Hospital; ‘s nachts gaat ze naar nachtclubs, ze lokt ontrouwe mannen in gevaarlijke relaties. Nadat Danni (Katrina Bowden), een jonge, gevoelige verpleegster, het ziekenhuispersoneel vervoegt, streeft Abby haar vriendschap na. Maar wanneer de vriendschap in obsessie verandert, wijst Danni, Abby af, dit ontketend de woede van Abby en een terreurtocht.”

Ze is gek en ze is een moordenaar. Maar ze is eerst en vooral een sexy verpleegster en ze zal je vermoorden als een echte expert!

Oh ja, als je vragen hebt over het nummer dat op het einde van deze TV-spot van Nurse 3D, het is het liedje “You don’t want me around” door The Federal (Ft. Rachael Kime).

Release datum: 7 februari 2014.
:)