Advertenties

Oblivion Trailer

De eerste officiële trailer van Oblivion, de nog te verschijnen science-fictionfilm in een regie van Joseph Kosinski en met in de hoofdrol Tom Cruise, is online opgedoken, je kan de trailer onderstaand bekijken:

Oblivion Film – In de bioscopen vanaf 19 april 2013


OBLIVION
Verhaallijn:
“Op een spectaculaire toekomstige Aarde, na een onherkenbare ontwikkeling, zal de confrontatie van één man met het verleden hem leiden op een reis naar verlossing en ontdekking tijdens zijn gevecht voor het redden van de mensheid. Jack Harper (Tom Cruise) is één van de laatste drone-werktuigkundigen gestationeerd op aarde. Het was gedeeltelijk zijn doel om vitale hulpbronnen te verzamelen na tientallen jaren van oorlog met een angstaanjagende dreiging die bekend staat als de Scavs, Jack’s missie is bijna voltooid. Hij leeft zijn leven en voert patrouilles uit in de adembenemende hoogtes, duizenden meters hoog. Zijn zwevend bestaan stort neer wanneer hij een mooie vreemdeling red uit een neergestort ruimteschip. Haar komst veroorzaakt een keten van gebeurtenissen die hem dwingt vragen te stellen over alles wat hij weet en het lot van de mensheid wordt in zijn handen geplaatst.”

Ik ben nog steeds verwonderd over de vliegmachine van Tom Cruise, waar kan ik één van die kitsch vliegtuigen te pakken krijgen?

Hoe dan ook, Joseph Kosinski’s Oblivion ziet er uit als een geweldige science-fictionfilm! Ik wacht met ongeduld op het bekijken ervan. Wat denk jij? Wat is jouw mening over deze trailer van Oblivion? Deel je gedachten onderstaand!
:)