Advertenties

Of Men and Mavericks Film

Regisseur Curtis Hanson (die ons “LA Confidential” en “8 Mile” gaf) werkt aan de film Of Men and Mavericks, een sport-drama film gebaseerd op het leven van de surfer Jay Moriarty. De film heeft in de hoofdrol Jonny Weston als Jay Moriarty en Gerard Butler als zijn mentor. De releasedatum van de film Of Men and Mavericks is voorzien voor 26 oktober 2012. Hier is de officiĆ«le korte inhoud:

Of Men and Mavericks Trailer

Verhaallijn:
“Op basis van het inspirerende waargebeurde verhaal van het surf icoon Jay Moriarty (Jonny Weston), ‘Of Men and Mavericks’ vertelt het verhaal over de zoektocht van een jonge man naar de gevaarlijkste surfgolf in Noord-CaliforniĆ«, en de lokale legende (Gerard Butler), die hem onder zijn vleugels neemt. Wat begint als een uniek mentorschap verandert in een levenslange band, aangezien de twee onwaarschijnlijke vrienden ontdekken dat er niets is krachtiger dan het verleggen van je grenzen en het najagen van een bijna onmogelijke droom. ”

Voor hen die niet vertrouwd zijn met surfen, Mavericks, is eigenlijk een locatie in Noord-Californiƫ, USA. Na een strenge winterstorm in de noordelijke Stille Oceaan, kunnen golven routinematig een top van meer dan 8 meter over een lengte van 24 meter bereiken. Jay Moriarty werd internationaal bekend toen, op 16 jarige leeftijd, op de voorpagina stond van het Magazine Surfer op een waanzinnige golf. Bekijk even de voorpagina hieronder:

Hoe dan ook, blijf op de hoogte over de film “Of Men and Mavericks” via ons.
:)