Advertenties

Old Man’s War Film

Old Man's War FilmOld Man’s War, de science-fiction roman door John Scalzi, zal bewerkt worden in een film. Paramount heeft inderdaad de rechten gekocht en heeft aangekondigd dat regisseur Wolfgang Petersen (Enemy Mine, In the Line of Fire, Air Force One, Troy) aan het hoofd zal staan van dit project. Er is echter nog geen officiële verschijningsdatum.

Old Man’s War Trailer

Voor hen die het boek niet hebben gelezen, het verhaal van Old Man’s War gaat over oude mensen die een nieuw lichaam krijgen om nare buitenaardsen te bestrijden:

Verhaallijn:
“De Mensheid heeft het eindelijk tot in de interplanetaire ruimte gemaakt. Het slechte nieuws echter is dat er weining planeten zijn die leefbaar condities hebben – en buitenaardsen die ervoor willen vechten zijn legio. Dus de Colonial Defense Force is opgericht ter verdediging van de Aarde en om te vechten tegen de buitenaardsen die samenwerken voor het veroveren van bronnenrijke planeten.
John Perry is eenn 75-jarige weduwnaar. Zijn leeftijd maakt hem een ideale kandidaat voor de CDF: het leger zal hem een nieuw genetisch ontworpen lichaam geven en hem sturen om de aanvallende buitenaardsen te bestrijden.”

De film over de oude man, kan indien juist gemaakt, een geweldige prent worden. Ik vraag me echter af of Paramount daarvoor wel de rekening zal willen betalen… Laten we hopen!

Niettemin blijf op de hoogte voor meer informatie over the Old Man’s War film!
:)