Advertenties

OldBoy Film Trailer

Laten we eens kijken naar de eerste officiƫle filmtrailer van Oldboy, het nog te verschijnen drama geregisseerd door Spike Lee en gebaseerd op de Japanse manga met dezelfde naam (met dank aan collega-filmfan Nami hiervoor!):


OLDBOY
Verhaallijn:
“De film is een provocerende, krachtige thriller die het verhaal volgt van een reclameman (Josh Brolin) die abrupt wordt ontvoerd en gegijzeld gedurende 20 jaar in eenzame opsluiting. Als hij op onverklaarbare wijze wordt vrijgelaten, begint hij aan een obsessieve missie om te ontdekken wie zijn bizarre en martelende straf orkestreerde. Hij komt erachter dat hij nog steeds gevangen zit in een web van samenzwering en kwelling. ”

Spike Lee’s Oldboy is niet de eerste verfilming van de Japanse manga. De eerste bewerking, uitgebracht in 2003, werd geregisseerd door de Zuid-Koreaanse directeur Chan-wook Park.

Denk je dat versie Spike Lee’s beter zal zijn dan de Chan-wook Park’s film? Of is het gewoon een kopie met Westerlingen als acteurs?

De film heeft in de hoofdrollen Josh Brolin, Sharlto Copley, Elizabeth Olsen en Samuel L. Jackson. De prent wordt verwacht in de de bioscopen op 25 oktober 2013.