Advertenties

Only God Forgives Film

Only God Forgives FilmOnly God Forgives is een nog te verschijnen misdaad drama-thriller geschreven en geregisseerd door Nicolas Winding Refn. De film is beschreven als een moderne Western die zich afspeelt in Bangkok. In de prent regelen een Thaise politie agent en een gangster hun verschillen in een Thai-boxing match. De rolverdeling bestaat ondermeer uit Luke Evans, Kristin Scott-Thomas, Vithaya Pansringarm en Yayaying. De film moet verschijnen ergen in 2012.

Only God Forgives Trailer

Verhaallijn:
“Julian is op de vlucht voor de Britse politie. Hij baat een Thai Boxing club uit in Bangkok die eigenlijk een schuilplaats is voor een drugsmokkel operatie. Hij is goed gerespecteerd in de criminele onderwereld maar diep binnenin voelt hij dat er iets ontbreekt in zijn leven. Hij maakt kennis met een agent op rust, De Engel van de Wraak, en komt te weten dat hij zijn moeder moet confronteren.”

Ik denk dat we enkele Muay Thai scenes kunnen verwachten! Maar is Luke Evans bekend met Thai boxing? Of gaan ze een stuntman inhuren? Denk je dat deze film een meer realistisch beeld van Bangkok dan Hangover 2 zal weergeven?

Hoe dan ook, blijf op de hoogte voor meer details over de film Only God Forgives!
:)