Advertenties

Only God Forgives Ryan Gosling

Ryan Gosling ziet er niet echt blij uit op de eerste officiƫle foto van Only God Forgives, de nog te verschijnen drama thriller met in de hoofdol Ryan Gosling:

Only God Forgives Trailer

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Bangkok. Tien jaar geleden bracht Julian een politieman om en ging op de vlucht. Nu beheert hij een Thai boxingclub als dekmantel voor een drugsoperatie. Julia wordt in hoog aanzien gehouden in de criminele onderwereld maar diep binnenin voelt hij een leegte.
als Julian’s broer een a prostitue vermoord doet de politie beroep op Chang – De Engel van de Wraak. Chang staat de vader toe de moordernaar van zijn docht om te brengen en brengt dan alles in evenwicht door het afhakken van de rechterhand van de man.
Julian’s moeder Jenna – het hoofd van een machtige criminele organizatie – arriveert in Bangkok voor het ophalen van het lichaam van haar zoon. Ze stuurt Julian uit om de moordenaars van haar zoon op te sporen en herrie te veroorzaken.
Julian wordt in toenemende mate geobsedeerd door de Engel van de Wraak en daagt hem uit tot een bokswedstrijd in de hoop dat een overwinning een spirituele bevrijding zou betekenen … maar Chang overwint. Een woedende Jenna wil zich wreken en een bloedige reis door verraad en wraak naar een definitieve confrontatie en de mogelijkheid van verlossing wordt ingesteld.”

De film is geschreven en geregisseerd door Nicolas Winding Refn.
:)
1