Advertenties

Only God Forgives Trailer

Onderstaand kan je de eerste officiƫle filmtrailer bekijken van Only God Forgives, het nog te verschijnen drama in een regie van Nicolas Winding Refn (die aan het hoofd stond van Drive) en met in de hoofdrol Ryan Gosling. De film speelt zich af in Bangkok, Thailand:

Only God Forgives Film


ONLY GOD FORGIVES
Verhaallijn:
“Julian (Ryan Gosling) leeft in ballingschap in Bangkok waar hij een Thaise boxing club uitbaat als dekmantel voor drugs smokkeloperatie van de familie. Als Julian’s broer Billy wordt gedood, arriveert hun moeder, Jenna (Kristen Scott Thomas), in de stad. Ze wil wraak en dwingt Julian op zoek te gaan naar de moordenaar. Julian’s contacten in de criminele onderwereld leiden hem direct naar The Angel of Vengeance, een gepensioneerde politieagent die alles weet en die zowel rechter en bestraffer is. Jenna eist dat Julian The Angel of Vengeance, ombrengt en dat is een daad die kost hem duur komt te staan. ”

Zal Ryan Gosling God of de Duivel vinden?

Hoe dan ook, hier is een eerdere video met regisseur Nicolas Winding Refn wanneer hij praat over de film en tijdens het checken naar filmlocatie’s:


Only God Forgives – Achter de schermen

Naast Ryan Gosling bestaat de cast verder uit Kristin Scott Thomas, Tom Burke, Yayaying, Sahajak Boonthanakit, Vithaya Pansringarm en Gordon Brown. De film zal ergens in 2013 uitgebracht worden in de bioscopen.
:)