Advertenties

Out of the Furnace Film Trailer

Hier is de nieuwste film trailer van Out of the Furnace, het nog te veschijnen thriller drama geregisseerd door Scott Cooper en met in de hoofdollen Christian Bale, Casey Affleck en Woody Harrelson:

Verhaallijn:
“Van Scott Cooper, de veelgeprezen schrijver en regisseur van Crazy Heart, komt een aangrijpend en ruw drama over familie, het lot, omstandigheden en rechtvaardigheid. Russell Baze (Christian Bale) heeft een ruw leven: hij heeft een arbeidersbaan die nergens zonder toekomst in de plaatselijke staalfabriek overdag en hij zorgt voor zijn terminaal zieke vader ’s nachts. Als Russell’s broer Rodney (Casey Affleck) terug naar huis keert na het dienen in de oorlog in Irak wordt hij in Ć©Ć©n van de meest meedogenloze misdaadbendes in het noordoosten van Amerika betrokken en verdwijnt dan op mysterieuze wijze.
De politie is niet in staat om de zaak op te lossen, dus -. met niets te verliezen – neemt Russell het heft in eigen handen, waardoor zijn leven op het spel wordt gezet om gerechtigheid te zoeken voor zijn broer ”

God, die trailer was intens!

Er is ook een nieuwe poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


OUT OF THE FURNACE

Het zijn soms die gevechten die jou kiezen.

Trouwens als je vragen hebt bij dat mooie fluisterende gezang in de trailer, het is een cover van Neil Young’s song “Heart of Gold”. Ik heb echter geen idee wie de cover doet … Jij misschien wel?

De film opent in de bioscopen op 6 december 2013.
:)