Advertenties

Oz The Great and Powerful Trailer

Oz The Great and Powerful FilmEen eerste officiƫle trailer van Oz The Great and Powerful, de nog te verschijnen fantasiefilm in een regie van Sam Raimi en met in de hoofdrol James Franco, werd online uitgebracht, je kan hem onderstaand bekijken:

Oz The Great and Powerful Trailer

Verhaallijn:
“Als Oscar Diggs (James Franco), een kleinschalige circus goochelaar met dubieuze ethiek geslingerd wordt van het stoffige Kansas naar het bruisende land van Oz denkt hij dat hij de jackpot heeft gewonnen. Roem en rijkdom liggen er voor het oprapen, dat wil zeggen totdat hij de drie heksen, Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) en Glinda (Michelle Williams) ontmoet. Deze drie zijn er niet van overtuigd dat hij de grote tovenaar is die iedereen had verwacht. Met tegenzin wordt Oscar betrokken bij de epische problemen van het Land van Oz en zijn inwoners. De tovenaar moet erachter komen wie goed en slecht is voor het te laat is. Door het gebruik van zijn magische kunsten door middel van illusie, vindingrijkheid en zelfs een beetje tovenarij verandert Oscar niet alleen zichzelf in de grote en machtige tovenaar van Oz maar ook in een betere man.”

Kort samengevat, de film is een voorloper op The Wonderful Wizard of Oz die ons laat zien hoe de de Tovenaar in Oz terechtkwam en er ook de heerser van werd. De film zal te zien zijn in de bioscopen op 8 maart 2013.
:)