Advertenties

Pacific Rim Film

Pacific Rim filmRegisseur Guillermo del Toro was voorzien om de film At The Mountains of Madness te regisseren maar de studio’s veranderden van idee (ze zijn bang dat met een R-rangschikking het budget niet kan terugverdiend worden)… Dus de Mexicaanse regisseur begint nu met een nieuw project: Pacific Rim.

Pacific Rim Trailer

Het is een PG-13 science-fiction film gebaseerd op een script van Travis Beacham (Clash of the Titans)) dat de aarde zich ziet verdedigen tegen de aanval van schepsels. De prent is al in pre-productie en het filmen zal starten in September 2011. Pacific Rim zal verschijnen ergens in de zomer van 2013.

Verhaallijn:
“Geplaatst in de toekomst bedreigen kwade schepsels de aarde, de planeet moet samenwerken en hoog geavanceerde technologie gebruiken om de groeiende bedreiging uit te roeien.”

Van Wikipedia: the Pacific Rim verwijst naar de landen en steden die gelegen zijn rond de rand van de Pacifische Oceaan. Er zijn vele economische centra op de Pacifische Rim, zoals Auckland, Busan, Brisbane, Guangzhou, Ho Chi Minh City, Hong Kong, Kobe, Lima, Los Angeles, Manila, Melbourne, Nagoya, Osaka, Panama City, Portland, San Diego, San Francisco, Santiago, Seattle, Seoul, Shanghai, Singapore, Sydney, Taipei, Tokyo, Vancouver en Yokohama. Hoe is dan de algemene omschrijving van Pacific Rim verbonden aan de titel van del Toro’s film? Enig idee?

Misschien komen de schepsels uit het midden van de aarde en zitten zij achter de seismische activiteit van de regio?

Meer details volgen gauw over de film Pacific Rim!
:)