Advertenties

Pacific Rim Nieuwe Grote Poster en Promoclip

Weer een nieuwe grote poster van Pacific Rim, de nog te verschijnen actie science-fiction film in een regie van Guillermo del Toro en met in de hoofdrollen Charlie Hunnam, Idris Elba en Rinko Kikuchi:

Trailer van Pacific Rim

(Klik op de poster voor een vergroting.)

En deze nieuwe promoclip van Pacific Rim geeft ons een beter inzicht in hoe die reuze robots bestuurd worden door hun menselijke bestuurders:


PACIFIC RIM
Verhaallijn:
“Wanneer een buitenaardse aanval het bestaan van de Aarde bedreigt, worden reusachtige robots ingezet, bestuurd door mensen om de bedreiging te bestrijden.”

Dus voor het besturen van één van robots moeten er twee menselijke breinen gecombineerd worden (dat zijn dus twee piloten die hun brein samensmelten), want één brein zou overbelast worden door de grote hoeveelheid aan informatie. Dat is goed.

Maar ik dacht dat deze robots van op afstand bestuurde drones waren en het ziet er eigenlijk uit alsof de piloten zich in de robots bevinden… Als ze dan toch de technologie hebben om zulke geweldige robots te bouwen, waarom kunnen ze dan niet die enorme robots vanop afstand besturen? Het zou veel veiliger zijn voor die piloten!

Release Datum: 12 juli 2013.
:)