Advertenties

Pacific Rim Trailer

De eerste officiële filmtrailer Pacific Rim, de nog te verschijnen science-fiction film geregisseerd door Guillermo del Toro en met in de hoofdrollen Charlie Hunnam, Rinko Kikuchi, Idris Elba, Ron Perlman en Charlie Day, werd online onthuld, je kan hem onderstaand bekijken:

Pacific Rim Film


PACIFIC RIM

Van Regisseur Guillermo Del Toro.

Om monsters te bevechten hebben we monsters gemaakt!

Verhaallijn:

“Toen legioenen van monsterlijke wezens, gekend onder de naam Kaiju, begonnen te stijgen uit de zee werd er een oorlog gestart die miljoenen levens zou eisen terwijl ook alle bestaansmiddelen van de mensheid opgebruikt werden. Om de reusachtige Kaiju te bestrijden werd een speciaal type wapen bedacht: reusachtige robots, genaamd Jaegers, die tegelijkertijd worden aangestuurd door twee piloten met een samengevoegde geest in een neurale brug. Maar zelfs de Jaegers blijken bijna weerloos in het aangezicht van de meedogenloze Kaiju. Op de rand van de nederlaag, heeft de mensheid geen andere keuze dan zich te wenden tot twee onwaarschijnlijke helden – een verlopen voormalige piloot (Charlie Hunnam) en een ongeteste stagiair (Rinko Kikuchi) — die samen een legendarische, maar schijnbaar verouderde Jaeger uit het verleden moeten besturen. Samen vertegenwoordigen ze de laatste hoop van de mensheid tegen de doemende apocalyps.”

We dachten altijd dat buitenaards leven van de sterrren zou komen maar het kwam van diep onder de zee door een poort tussen twee dimensies in de Pacifische Oceaan! Hoe dan ook, de mensheid zal de strijd aanbinden met die buitenaardse monsters!

Ik heb één vraag: waarom bombarderen ze die interdimensionale poort niet? Die reuze-robots zien er echt geweldig uit maar ik ben er zeker van dat een atoombom met hen kan afrekenen.

De release datum van Pacific Rim is voor zien voor 12 juli 2013.
:)