Advertenties

Pacific Rim Verhaallijn Samenvatting

Pacific Rim FilmDe verhaallijnsamenvatting van Pacific Rim, de nog te verschijnen science-fictionfilm in de regie van Guillermo del Toro en gebaseerd op een script van Travis Beacham, werd onthuld:

Pacific Rim Trailer

Verhaallijn:
“Wanneer de legioenen van monsterachtige wezens, gekend onder de naam van Kaijuwn, opdoken uit de zee begon een oorlog die miljoenen levens zou opeisen en het menselijke vermogen voor jaren aan een stuk zou verminderen. Voor het bestrijden van de reus Kaiju, werd een speciaal wapen ontwikkeld: massieve robots, Jaegers genoemd, die simultaan bestuurd worden door twee piloten wiens geesten samengevoegd worden in een neurale boeg. Zelfs de Jaegers blijken bijna machteloos tegenover de meedogenloze Kaiju. Op het punt van ondergang hebben de strijdkrachten, die de mensheid verdedigen, geen keuze dan zich te wenden tot 2 onwaarschijnlijke afgedane helden. Voormalig piloot (Charlie Hunnam) en de niet geteste piloot in opleiding (Rinko Kikuchi)— die samengeplaatst worden om de schijnbaar ouderwetse Jaeger terug te halen uit het verleden. Samen vormen zij een front als de laatste hoop van de mensheid tegen de rijzende apocalyps.”

In de film vinden we Charlie Hunnam, Idris Elba, Rinko Kikuchi, Charlie Day en Ron Perlman. De rolverdeling bestaat verder ook uit Max Martini, Robert Kazinsky, Clifton Collins, Jr., Burn Gorman, Larry Joe Campbell, Diego Klattenhoff en Brad William Henke. Pacific Rim moet te zien zijn in bioscopen rond de zomer van 2013.
:)