Advertenties

Paddington Film Trailer

Check out deze nieuwe hilarisch full-length trailer van Paddington, de aanstaande komedie familie film geregisseerd door Paul King:


PADDINGTON

Een jonge ontdekker moet zijn weg vinden in een vreemd nieuw land.

Een kleine beer zal een grote indruk maken!

Van de producent van Harry Potter.

Plot:
“Van de geliefde romans door Michael Bond en producer David Heyman (HARRY POTTER), PADDINGTON vertelt het verhaal van de komische ongelukjes van een jonge Peruaanse Beer (stem door Firth) die reist naar de stad op zoek naar een thuis. Hij raakt verloren in de stad en begint te beseffen dat het stadsleven niet alles is wat hij had gedacht – totdat hij de vriendelijke familie Brown ontmoet die het etiket rond zijn nek leest (Zorg voor deze beer a.u.b.). en ze bieden hem een tijdelijk toevluchtsoord. Het lijkt alsof hij dan toch het geluk heeft gevonden totdat deze uiterst zeldzame beer opgemerkt wordt door een museum taxidermist.”

Ik ben niet zeker of ik Paddington zou willen hebben als een gast thuis… Hij is een echt schattige beer, maar God, hij is zo onhandig hij kan alles vernietigen alles… Maar ik zou hem graag laten kennismaken met mijn schoonmoeder en hem een beetje bij haar laten blijven, LoL!

Hoe dan ook, er is ook een nieuwe poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

De film Paddington opent in filmtheaters op 25 december 2014.
:)