Advertenties

Paperman – Dat is Geweldig!

Walt Disney Animation deelt nu een volledige versie van Paperman op YouTube met ons, de geweldige animatie kortfilm die getoond wordt voor Wreck-It Ralph:


PAPERMAN
Verhaallijn:
“Door het gebruik van een minimalistisch zwart-wit stijl volgen we het verhaal van een eenzame jonge man in het New York ergens in het midden van de eeuw, wiens lot een onverwachte wending neemt na een toevallige ontmoeting met een mooie vrouw tijdens zijn ochtend pendeltocht. Overtuigd van het verlies van het meisje uit zijn dromen, krijgt hij een tweede kans als hij haar opmerkt in het venster van een wolkenkrabber aan de overkant van zijn kantoor. Hij heeft slechts zijn hart, verbeelding en een stapel papieren om haar aandacht te trekken, zijn inspanningen zijn geen partij voor wat het lot voor hem in in petto heeft.
De film combineert naadloos computer gegenereerde en met de hand getekende animatie-technieken. De film werd gemaakt door een klein, innovatief team dat werkt voor de Walt Disney Animation Studios ”

Wat denk je dus over Paperman? Is het geen geweldige kortfilm?

“Dat is Geweldig!” is onze speciale bijdrage waarin we soms interssante dingen proberen te belichten die we hier en daar gevonden hebben.
:)