Advertenties

Paranoia Film

Paranoia filmRegisseur Robert Luketic (voorheen aan het hoofd van “Killers” en “The Ugly Truth”) is voorzien voor de regie van Paranoia, een nog te verschijnen thriller gebaseerd op de roman met dezelfde naam geschreven door Joseph Finder. Het verhaal draait rond een jonge bediende die gechanteerd wordt door zijn baas om te spioneren in een rivaliserend bedrijf. Het script is geschreven door Jason Dean Hall (Spread) na een vorige versie door Barry Levy (Vantage Point). De release datum voor Paranoia is voorzien voor 27 September 2013.

Paranoia Trailer

Verhaallijn:

Adam Cassidy (Liam Hemsworth) is een ambitieuze, maar laag geplaatste medewerker bij het bloeiende high-tech bedrijf Wyatt Telecom. Nadat hij onterecht is ontslagen, versluist Adam op een sluwe manier bedrijfsgeld om een groot afscheidsfeest te geven maar wordt al snel gepakt door slimme CEO Nicolas Wyatt (Gary Oldman). Wyatt geeft Adam een keuze: naar de gevangenis gaan voor de verduistering, of een spion worden in het hoofdkwartier van de belangrijkste concurrent Trion Systems onder rivaliserende CEO, industrie-veteraan staatsman Jack Goddard (Harrison Ford). Gechanteerd door de bedrijfsspionage vindt Adam zichzelf gevangen in een wereld waar niets is wat het lijkt en niemand te vertrouwen is. Adam ontdekt hoe ver sommige leidinggevenden wel gaan om bedrijfsgeheimen te bewaren. ”

Een thriller die omgaat met bedrijfsspionage? Dat klinkt interessant! En ik kan Liam Hemsworth al helemaal voor me zien in de hoofdrol van de onwillende spion. Reken maar op mij voor Paranoia.

Hoe dan ook, blijf op de hoogte via ons voor meer details over de film Paranoia!
:)