Advertenties

Perks of Being a Wallflower Film

The Perks of Being a Wallflower FiilmSummit Entertainment heeft het groen licht gegeven voor een aanpassing van The perks of Being a walflower, de briefroman geschreven door Stephen Chbosk. Het verhaal draait rond de tiener Charlie, het verhaal gaat over de onhandige tijden van de adolescentie, met inbegrip van drugsgebruik en seksualiteit. De film wordt geregisseerd door Stephen Chbosky zelf. Logan Lerman (Percy Jackson) kreeg de hoofdrol als Charlie. Emma Watson is ook in cast opgenomen, ze zal de eerste liefde van Charlie spelen. Het filmen van he Perks of Being a Wallflower zal starten in de zomer van 2011, dus we mogen hopen een release in 2012.

Perks of Being a Wallflower Trailer

Verhaallijn:
“De Perks of Being een muurbloempje is een coming of age verhaal over de 15-jaar oude Charlie (Logan Lerman), een vertederend en naïeve buitenstaander die om moet gaan met de eerste liefde (Emma Watson), de zelfmoord van zijn beste vriend, en zijn eigen geestesziekte. Al dit gebeurt tijdens het worstelen om een groep mensen te vinden bij wie hij behoort. ”

De film zal volwassen thema’s aanraken: het zal interessant zijn om te zien hoe Logan Lerman en Emma Watson zich aanpassen aan de meer veeleisende rollen.

Hoe dan ook, meer details over de film The perks of Being a walflower volgen snel!
:)