Advertenties

Peter Jackson The Hobbit

Regisseur Peter Jackson die aan het hoofd staat van de productie deelde deze twee foto’s:

The Hobbit Trailer

(Klik op een foto voor een vergroting.)

The Hobbit volgt de reis van hoofdpersonage Bilbo Baggins, die meegenomen wordt in een epische zoektocht naar het verloren Dwerg Koninkrijk van Erebor, dit grondgebied werd lang geleden veroverd door de draak Smaug. Benaderd uit de lucht door de tovenaar Gandalf, ziet Bilbo zichzelf aansluiten bij een onderneming van dertien dwergen onder leiding van de legendarische krijger, Thorin Oakensheild. Hun reis brengt hen naar een wilde omgeving; doorheen een verraderlijk land dat krioelt van de Goblins en Orcs, dodelijke Wargs en reuze spinnen, Shapeshifters en tovenaars.
Hoewel hun doel in het oosten ligt en de woestenij van de Lonely Mountain moeten ze eerst moeten ontsnappen aan de goblin tunnels, waar Bilbo het schepsel ontmoet dat zijn leven voorgoed zal veranderen … Gollum.
Hier, alleen met Gollum, aan de oevers van een ondergronds meer, ontdekt de bescheiden Bilbo Baggins niet alleen, tot zijn verbazing, de diepten van list en moed, maar hij komt ook in het bezit van de kostbare Gollum’s ring die onverwachte en nuttige eigenschappen bezit … Een eenvoudige, gouden ring die is gekoppeld aan het lot van alle in Midden-aarde op een manier Bilbo niet kan beginnen met bevatten.
:)