Advertenties

Pirates of the Caribbean 4: Zombies, Meerminnen en de enge piraat Blackbeard

Regisseur Gore Verbinski mag dan al de Pirates of the Caribbean franchise verlaten hebben Rob Marshall, die de fakkel overnam in de regisseurszetel heeft een prachtige job afgeleverd: Pirates of the Caribbean 4 On Stranger Tides slaagde erin om het plezier, avontuur en humor weer te geven die het onstaan waren van de hit franchise. De film lijkt nog verbazender dan de vorige afleveringen. In het laatste meesterwerk van de POTC zal, de ingenieuze Captain Jack Sparrow (gespeeld door Johnny Depp) al zijn kennis moeten vergaren om zijn gevaarlijke nieuwe vijanden kwijt te spelen:


Hij ziet de dood in de ogen wanneer hij de zeilen strijkt voor de fontein van de jeugd: Zombies, Meerminnen en de enge piraat Blackbeard (Ian McShane)! Maar de meest gevaarlijke vijand is waarschijnlijk Angelica, de dochter van Blackbeard, die Sparrow in het verleden reeds heeft ontmoet: hij is er niet zeker van of het liefde is ofwel een bedrieger die hem gebruikt om de fabuleuze fontein van de eeuwige jeugd te vinden.

Ik hoop dat je reeds een kaartje hebt gekocht voor Pirates of the Caribbean 4 On Strangers Tides: de film zal verschijnen op 19 Mei 2011.
:)