Advertenties

Playing the field Film

Playing the field is een nog te verschijnen komedie geregisseerd door Gabriele Muccino (The Pursuit of Happyness) en gebaseerd op een script door Robbie Fox. Acteur Gerard Butler kreeg de hoofdrol als een voetbal speler op rust met een niet zo groots verleden die probeert zich weer op te werken als de coach van zijn zoons voetbalteam. Alleen is het onmogelijk voor hem om de rusteloze, verrukkelijke spelersmoeders te weerstaan. De rolverdeling bestaat onder meer uit Uma Thurman, Jessica Biel, Dennis Quaid, Noah Lomax, James Tupper. De film zou ergens moeten verschijnen in 2012.

Playing the Field Trailer

Gerard Butler en Denis Quaid werden gezien op de set van Playing the field:
(Klik op een foto voor een vergroting.)
Verhaallijn:
“Playing the field start met de thuiskomst van George (Gerard Butler), een professionele voetbalspeler op rust wiens hoogtedagen achter zich liggen. Opgebrand door zijn playboy levensstijl en bankroet door zijn vele slechte investeringen gaat hij terug naar Virginia om de draad weer op te nemen met zijn vervreemde ex-vrouw(Jessica Biel) en verwaarloosde zoon(Noah Lomax). Om verloren tijd goed te maken besluit George het jongens voetbal team te trainen. Maar hij kan zijn ogen niet afhouden van de tribunes waarop de sexy voetbal moeders en radeloze huisvrouwen smachten?”

Ik verkies Gerard Butler in actie films. Maar de man is ongetwijfeld charmant en hij levert een goede prestatie in deze komedies die hij aanneemt. Dus, zelfs als ik niet opgewonden ben door de film Playing the Field, ga ik hem toch een kans geven wanneer hij verschijnt in de bioscopen.

Tussen de lijnen door, wat denk je van Gerald Butler in een voetbal uitrusting? Aantrekkelijk nietwaar?

Hoe dan ook, meer details over de film Playing the field volgen gauw!
:)