Advertenties

Pop Star Puppy Film

Bekijk even de eerste officiƫle film poster van Pop Star Puppy (alias Dog Idol), de nog te verschijnen familiefilm van IFA gebaseerd op een script door Pyung Kim en Andrew Van Slee:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


POP STAR PUPPY

De beste vriend van de mens is nu de hoofdrolspeler in de muziekindustrie.

Verhaallijn:

“Een hond genaamd Dino wordt gekocht door een soldaat genaamd Andrew voor zijn zoon Austin. Andrew is terug op weg naar Afghanistan tot Kerstmis en wil zijn zoon iets geven om hem op te vrolijken. Andrew en Austin weten niet dat Dino een gave heeft .. . hij kan zingen en hij zingt geweldig! Als Dino kan leren zingen in het voor anderen in plaats van alleen in de douche of achter een gordijn heeft hij misschien wel genoeg talent om te verschijnen in de Amerikaanse Pop Icon Show.
Is het mogelijk dat Dino het volgende idool van deze populaire Amerikaanse show zal worden?
En, als een man genaamd Frank zijn weg kruist, zal Dino dan ontvreemd worden van Austin voor Frank’s eigen zelfzuchtige doeleinden? ”

Om de hondenhoofdrol te vertolken werden er twee honden Dino en Bella “ingehuurd”, zodat men ze kan wisselen doorheen de hele film, op deze manier raken ze niet burnt out op de set. Er is ook een volledige mobiel op afstand bedienbare elektronische hond die kan praten en bewegen zoals Dino en Bella.Dino en Bella.

Een blik op echte pups:

Die puppies zijn zo schattig!

Als je vragen hebt over het hondenras, het zijn King Cavalier Spaniels.
:)