Advertenties

Poster van Edge of Tomorrow met in de hoofdrollen Tom Cruise en Emily Blunt

Neem een kijkje naar de Japanse poster van Edge of Tomorrow, de komende actie science-fiction film met acteurs Tom Cruise en Emily Blunt:

rand van morgen Film Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)


EDGE OF TOMORROW

Overleef. Sterf. Herhaal deze stappen.

Van Doug Liman, de regisseur van The Bourne Identity en Mr. and Mrs. Smith

Verhaallijn:
“De epische actie van Edge of Tomorrow ontvouwt zich in een nabije toekomst waarin een buitenaards ras de aarde heeft getroffen de aarde in een in een onovertroffen, meedogenloze aanval ze zijn onverslaanbaar door elke militaire eenheid in de wereld. Lt. Kolonel Bill Cage (Tom Cruise) is een ambtenaar die nog nooit een gevecht gezien heeft wanneer hij zonder pardon ingezet wordt in wat wel een zelfmoord missie lijkt. Hij wordt gedood binnen een paar minuten, Cage vindt zichzelf nu op een onverklaarbare wijze in een tijdslus geworpen — hij wordt gedwongen om het zelfde brute gevecht elke keer opnieuw te beleven, vechten en sterven… opnieuw en opnieuw. Maar met elk gevecht, raakt Cage in staat om deel te nemen aan de gevechten met zijn tegenstanders met toenemende behendigheid, naast Speciale Diensten soldaat Rita Vrataski (Emily Blunt). En, als Cage en Rita de strijd aanbinden met de buitenaardsen brengt, elke herhaalde ontmoeting hen een stap dichter bij het verslaan van de vijand.”

Die goddeloze buitenaardsen zullen in de hel branden voor het binnenvallen van onze lieve planeet: Tom Cruise en Emily Blunt redden de dag dankzij hun ontzagwekkende exoskeletons!

Hier is de officiële trailer van Edge of Tomorrow als je hem nog hebt gezien:


EDGE OF TOMORROW

De film zal in de filmtheaters verschijnen op 6 juni 2014.
:)