Advertenties

Poster van Hercules met acteur Dwayne Johnson

Een eerste officiƫle poster van Hercules, de komende actie avonturenfilm geregisseerd door Brett Ratner en met in de hoofdrollen Dwayne Johnson in de hoodrol, is onthuld:

Hercules Film trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Iedereen kent de legende van Hercules en zijn twaalf taken. Ons verhaal begint na de taken, en na de legende…
Achtervolgd door een zonde uit zijn verleden is Hercules een huurling geworden. Samen met vijf trouwe metgezellen reist hij naar het oude Griekenland om zijn diensten te verkopen zijn diensten voor goud terwijl hij zijn legendarische reputatie gebruikt om vijanden te intimideren. Maar wanneer de welwillende heerser van ThraciĆ« en zijn dochter de hulp van Hercules inroepen bij het verslaan een wrede en angstaanjagende krijgsheer, stelt Hercules vast om het goede te laten zegevieren en rechtvaardigheid te laten gebeuren… dat hij moet opnieuw de held moet worden die hij ooit was… Hij moet zijn eigen mythe aanvaarden ….. hij moet Hercules zijn.”

Dwayne Johnson is gebouwd als een rots, maar zijn huid is een tint te donker om een Griekse held te spelen. Hoe dan ook, het is niet belangrijk, ik weet zeker dat hij een geweldige prestatie zal afleveren.

Er zijn ook drie nieuwe foto’s:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

De cast bestaat naast Dwayne Johnson ook uit Joseph Fiennes, Ian McShane, Rufus Sewell, Ian McShane, Rufus Sewell, Rebecca Ferguson, Aksel Hennie en John Hurt.
Verwacht dra een eerste trailer!

De film is voorzien in de bioscopen op 25 juli 2014.
:)