Advertenties

Poster van The Purge geschreven en geregisseerd door James DeMonaco

Ik vond net die nieuwe poster van The Purge, de nog te verschijnen griezelthriller, geschreven en geregisseerd door James DeMonaco en met in de hoofdrol Ethan Hawke:

(Klik op een poster voor een vergroting.)


THE PURGE

HERINNERING: AllE nooddiensten zullen geschorst worden voor een periode van 12 uur.


Verhaallijn:
“Een familie wordt gegijzeld voor het verschuilen van het doelwit van een moordend syndicaat tijdens de Purge, een 12 uur durende periode waarin alle misdaad toegelaten is.”

James DeMonaco werd geinspireerd tot het schrijven van The Purge na een aantal onverwachte gebeurtenissen en dat zette zijn creatieve processen in gang. Meer beduidend was het idee dat kiemde toen een roekeloze chauffeur bijna hem en zijn vrouw deed verongelukken. DeMonaco herinnert zich het volgende:

“In een vlaag van vreselijke rijgedrag, stapte ik uit de auto om te praten met deze kerel, en mijn vrouw trok me terug. Toen we weer terug waren, wendde ze zich tot mij en zei: Zou het niet geweldig zijn als we allemaal jaarlijks Ć©Ć©n keer konden doen zonder gestraft te worden? Ik dacht dat het zo’n erg ding was om te zeggen, vooral voor een dokter. Maar het bleef me bij voor een zeer lange tijd.”

Regisseur James DeMonaco

Hier is de trailer van The Purge als je hem nog niet bekeken hebt:


THE PURGE

De film zal in de bioscopen verschijnen vanaf 7 juni 2013.
:)