Poster

Film Poster

Clip van Ted 2

Niet alleen zijn er twee nieuwe affiches voor Ted 2, de opvolger van de aanstaande komedie-film geregisseerd door Seth MacFarlane:

(Klik op een poster voor een vergroting.)


TED 2

Plot:
“Jonggehuwd paar Ted en Tami-Lynn willen een baby, maar om te kwalificeren als een ouder zal Ted moeten bewijzen voor de rechtbank dat hij een persoon is.”

Maar er is ook een eerste preview clip, Bekijk die hieronder:


Ted 2 – Beschouw je jezelf als een mens?

En jij?

De film zal worden uitgebracht in filmtheaters op 26 juni 2015.
:)

The 11th Hour Film Trailer

Hier is de nieuwste trailer van The 11th Hour (voorheen getiteld “I am Here”), de aankomende drama thriller film geregisseerd door Anders Morgenthaler en met in de hoofdrol Kim Basinger:


THE 11th HOUR
Plot:
“Het verhaal draait rond Maria (Kim Basinger), een succesvolle zakenvrouw, ze worstelt om te voldoen aan haar grootste wens: een kind op de wereld zetten. Na weer een miskraam, vertelt een arts haar dat ze te oud is om een kind op de wereld te zetten en haar hele wereld valt in mekaar. Verwoest en niet in staat haar lot te aanvaarden gaat Maria er op uit op een wanhopige en gevaarlijke zoektocht naar haar droom van het moederschap.”

En twee posters van de film:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Oh ja, als je een rustig leven wilt leiden is het best geen kinderen te hebben!

Naast Kim Basinger omvat de cast ook Peter Stormare, Jordan Prentice en Sebastian Schipper.

De releasedatum van The 11th hour is ingesteld op 12 juni 2015.
:)

Forbidden Empire Film Trailer

We hebben de officiƫle trailer te pakken van Forbidden Empire, de aanstaande fantasie avonturenfilm geregisseerd door Oleg Stepchenko en met in de hoofdrollen Jason Flemyng, Charles Dance, Agnia Ditkovskite, Igor Jijikine en Aleksandr Karpov:


FORBIDDEN EMPIRE

Een man’s droom van glorie zal hem leiden op een reis…
naar een plek in de ban van een nachtmerrie!

Van het klassieke onsterfelijke verhaal komt een fantastische reis met mythologische proporties!

Plot:
“Begin van de 18e eeuw. Cartograaf Jonathan Green verbindt zich ertoe om een wetenschappelijke reis te ondernemen van Europa naar het Oosten. Na het reizen door TranssylvaniĆ« en het oversteken van de Karpaten bevindt hij zich in een klein dorp verloren in een bos dat ondoordringbaar is. Enkel maar kans en zware mist kon hem naar deze vervloekte plaats brengen. Mensen die hier wonen lijken op geen andere mensen die de reiziger daarvoor ooit zag. De dorpelingen hebben een diepe gracht gegraven om zichzelf te verdedigen tegen de rest van de wereld, ze delen een naĆÆef geloof dat ze zichzelf kunnen redden van het kwaad, ze begrijpen niet dat kwaad zā€™n nest heeft gemaakt in hun ziel en enkel wacht om uit te breken in hun wereld.”

Geloof jij in de duivel? Ga wat krijt kopen dan en trek een cirkel om je heen!

Hoe dan ook, hier zijn twee posters van de film:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

De releasedatum van Forbidden Empire is voorzien voor 22 mei 2015.
:)

Chocolate City Film trailer

Check out de officiƫle trailer van The Chocolate City, de aankomende drama komedie geschreven en geregisseerd door Jean-Claude La Marre en met Robert Richard, Tyson Beckford, Michael Jai White, Ginuwine, Darrin Dewitt Henson, Vivica A. Fox en Carmen Exectra:


CHOCOLATE CITY
Plot:
“Het leven voor een worstelende student verandert in een oogwenk, wanneer hij de eigenaar van een mannelijke stripclub ontmoet die hem overtuigt om de amateur avond een kans te geven.”

Hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


CHOCOLATE CITY

Ben je klaar voor de echte magie?

Het is dus eigenlijk een zwarte-Amerikaanse versie van Magic Mike?

Hoe dan ook, ben jij chocolade of vanille?

De releasedatum van The Chocolate City is ingesteld op 22 mei 2015.
:)

Aloha Film met in de hoofdrollen Bradley Cooper, Emma Stone, en Rachel McAdams

Er is een eerste officiƫle poster voor Aloha, de komende romantische drama komedie film geregisseerd door Cameron Crowe en met in de hoofdrollen Bradley Cooper, Emma Stone en Rachel McAdams:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


ALOHA

Soms moet je afscheid nemen voordat je hallo kan zeggen.

Plot:
“In Aloha, keert een gevierde militaire contractant (Bradley Cooper) terug naar de site van zijn grootste carriĆØre triomfen ā€“ het US Space programma in Honolulu, HawaĆÆ- en treed hij opnieuw in contact met een liefde van lang geleden (Rachel McAdams) terwijl hij onverwachts valt voor de harde luchtmacht waakhond (Emma Stone) die aan hem is toegewezen. Van Academy Award Ā®-winnaar Cameron Crowe, de schrijver-regisseur achter films als Jerry Maguire en Almost Famous, in de hoofdrollen van Aloha vinden we ook Bill Murray, John Krasinski, Danny McBride en Alec Baldwin.”

Ben je ooit op Hawaii geweest? Is het zo mooi als het wel lijkt?

Hoe dan ook, hier is de filmtrailer van Aloha als je die nog niet hebt gezien:

De film zal worden vrijgegeven op 29 mei 2015.
:)

Southpaw Film Poster

Neem een kijkje naar de officiƫle poster van Southpaw, de aankomende drama film met in de hoofdrol Jake Gyllenhaal als een bokser:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


SOUTHPAW

Geloof in hoop!

Plot:
“Een bokser vecht zijn weg naar de top, zijn leven gaat echter in de vernieling tijdens het proces.”

Hou je van boksen? Waarom? Zal je de film gaan bekijken?

Hoe dan ook, hier is de trailer van Southpaw als j ehem nog niet hebt gezien:

De film zal worden uitgebracht in theaters op 24 juli 2015.
:)

Kung Fu Panda 3 Film Plot en Teaser Posters

Een officiƫle plot synopsis van Kung Fu Panda 3, de nog te verschijnen geanimeerde film van Dreamworks Animation, werd onthuld, check dit onderstaand uit

Plot:
“In 2016, keert een van de meest succesvolle geanimeerde franchises in de wereld terug met haar grootste komedie avontuur tot nog toe, KUNG FU PANDA 3. Wanneer Po’s lang-vermiste panda vader plotseling weer verschijnt, reist het herenigde duo naar een geheim panda paradijs om een hele boel hilarische nieuwe panda personages te ontmoeten. Maar wanneer de bovennatuurlijke schurk Kai begint doorheen China alle kung fu meesters begint te verslaan moet Po het onmogelijke doen ā€” een dorp opleiden gevuld met zijn liefdevolle, onhandige broeders tot de ultieme bende van Kung Fu Panda’s. ”

En twee teaser posters werden gespot in het wild:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

De film is geregisseerd door Jennifer Yuh Nelson en Alessandro Carloni. En de stemmencast bestaat uit Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Jackie Chan, Seth Rogen, Lucy Liu, David Cross, James Hong, Randall Duk Kim, Bryan Cranston en Rebel Wilson.

De releasedatum van Kung Fu Panda is uitgesteld tot 29 januari 2016 (hij zall worden uitgebracht in 3D).
:)

Infini Film Trailer

Laten we de officiƫle trailer bekijken ivan Infini, de aanstaande science-fiction thriller film geschreven en geregisseerd door Shane Abbess en met in de hoofdrollen Daniel MacPherson, Luke Hemsworth, Grace Huang, Bren Foster, Luke Ford en Dwaine Stevenson:


INFINI
Plot:
“Een zoek- en reddingsacties team worden meegenomen door de diepe ruimte naar een verre mijnkolonie voor het redden van de enige overlevende van een biologische uitbraak. Tijdens hun missie vinden ze een dodelijk wapen dat verwacht wordt op de Aarde binnen het uur.”

Het doet me denken aan die actie science fiction films van de jaren tachtig en de jaren negentig. Het bekijken van deze film zal als een reis terug in de tijd zijn! Ik kan niet wachten!

Hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

De releasedatum van Infini is ingesteld op 8 mei 2015.
:)

The Little Prince Film

Je kan hieronder de trailer bekijken van The Little Prince, de aanstaande geanimeerde film geregisseerd door Mark Osborne en gebaseerd op de cultus roman door Franse schrijver Antoine de Saint-ExupƩry:


THE LITTLE PRINCE
Plot:
“Een piloot stort neer in de woestijn en ontmoet een kleine jongen van een verre planeet.”

Heb je ooit de roman gelezen waarop de film is gebaseerd? Ik heb dat nog niet gedaan, maar ik ga de film wel een kans geven. Het ziet er schattig uit!

Hoe dan ook, hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

De stemmencast bestaat uit Jeff Bridges, Mackenzie Foy, Rachel McAdams, James Franco, Marion Cotillard, Benicio Del Toro, Paul Rudd, Paul Giamatti, Bud Cort, Ricky Gervais en Albert Brooks.

De releasedatum van Theh Little Prince is ingesteld op juli 29, 2015 (in Frankrijk).
:)

The Overnight Film Trailer

Check out de officiƫle trailer van The Overnight, de aanstaande komedie geschreven en geregisseerd door Patrick Brice en met in de hoofdrollen Jason Schwartzman, Adam Scott, Taylor Schilling en Judith Godreche:


THE OVERNIGHT
Plot:
“Alex, Emily, en hun zoon, RJ, zijn nieuw in Los Angeles. Een toevallige ontmoeting in het park laat ze de mysterieuze Kurt, Charlotte en Max ontmoeten. Een familie ‘playdate’ wordt steeds interessanter naarmate de nacht vordert.”

Wel, ze zullen veel plezier samen hebben, nietwaar? LoL!

En hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

De releasedatum van The Overnight is ingesteld op 19 juni 2015.
:)

Trailer en Poster van Jurassic World

Een gloednieuwe trailer van Jurassic Park 4 alias Jurassic World, de komende actie avonturen science-fiction film met in de hoofdrol Chris Prattis is online ontketend, geniet ervan hieronder:


JURASSIC WORLD
Plot:
“TweeĆ«ntwintig jaar na de gebeurtenissen van Jurassic Park (1993), Isla Nublar beschikt nu over een volledig functionerend dinosaurus themapark, Jurassic World, zoals oorspronkelijk gepland door John Hammond. Na 10 jaar van werking en afnemende bezoekersaantallen en om te voldoen aan een zakelijk mandaat wordt er een nieuwe attractie gemaakt om opnieuw de bezoeker interesse te wekken maar dat gaat echt verkeerd.”

Er is ook een nieuwe poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Op het eerste gezicht zou men denken dat Chris Pratt wordt achtervolgd door een bende dinosauriĆ«rs. Maar uit de trailer lijkt het wel alsof Pratt’s personage er in geslaagd is om een soort van verbinding met hen aan te gaan. Dus ik denk dat de “kleine” dinosaurussen eigenlijk Pratt helpen tegen de gigantische dinosaurus die ravages in het park aanrichten. Wat denk jij?

De film wordt verwacht in filmtheaters op 12 juni 2015.
:)

Sun Choke Film Trailer

Check out de officiƫle trailer van Sun Choke, de aanstaande horrorfilm geschreven en geregisseerd door Ben Cresciman en met acteurs Sarah Hagan, Sara Malakul Lane, Barbara Crampton, William Nicol, Evan Jones, Joe Nieves en Jim Boeven:


SUN CHOKE
Plot:
“Janie probeert gewoon beter te worden. Als ze hersteld van een gewelddadige psychotische periode wordt ze elke dag onderworpen aan een bizarre holistische gezondheid en Wellness-regime ontworpen, en uitgevoerd door haar levenslang nanny en verzorger. Ze begint af te wijken van de weg van herstel wanneer ze een obsessie ontwikkelt over een jonge vrouw met wie ze een onverklaarbare maar diepgaande verbinding voelt. De obsessie wordt steeds meer diepgaand en gooit de drie vrouwen in een versterkende en geleidelijk angstaanjagende strijd voor controle. Zal Janie zich terugtrekken van op de afgrond van waanzin? Of zal ze de dieperik ingaan en iedereen rond haar daarbij betrekken? ”

En hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


SUN CHOKE

Die trailer heeft me echt schrik aangejaagd… Ik denk dat ik die film maar een kans zal geven!

De film Sun Choke heeft nog geen officiƫle versiedatum.
:)

Jurassic World Film Poster

Neem een kijkje naar deze nieuwe poster van Jurassic World alias Jurassic Park 4, de komende actie avonturen science-fiction film met in de hoofdrollen Chris Pratt en Bryce Dallas Howard:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


JURASSIC WORLD

Plot:
“TweeĆ«ntwintig jaar na de gebeurtenissen van Jurassic Park (1993), Isla Nublar beschikt nu over een volledig functionerende dinosaurus themapark, Jurassic World, zoals oorspronkelijk gepland door John Hammond. Na 10 jaar van werking en afnemende bezoekersaantallen en om te voldoen aan een zakelijk mandaat wordt er een nieuwe attractie gemaakt om opnieuw de bezoeker interesse te wekken maar dat gaat echt verkeerd.”

Je kan actrice Bryce Dallas Howard herkennen als de onbezonnen vrouw die wordt geconfronteerd met die reusachtige dinosaurus.

In theaters: 12 juni 2015.
:)

Learning to Drive Film Trailer

Je kan hieronder kijken naar de eerste officiƫle trailer van Learning to Drive, de aankomende drama komedie film geregisseerd door Isabel Coixet en met in de hoofdrollen Ben Kingsley, Patricia Clarkson, Grace Gummer, Jake Weber, Sarita Choudhury, Avi Nash, Daniela Lavender, Harpreet Singh Toor, Samantha Bee en John Hodgman:


LEARNING TO DRIVE
Plot:
“Wendy Shields (Patricia Clarkson) is een boek editor uit New York in het midden van een huwelijkscrisis. Darwan Singh Tur (Ben Kingsley) is een rij-instructeur uit India met een blijvende respect voor traditie. Als Wendy er op uitgaat om haar onafhankelijkheid terug op te eisen, wordt ze geconfronteerd met een unieke wegversperring – ze leerde nooit te rijden. Ze huurt Darwan, een rij-instructeur en part-time chauffeur om haar te onderwijzen. Ze vormen een onwaarschijnlijk band die elk inspireert om humor, de vrijheid en de kracht te omarmen die vrijkomen met een nieuwe start.”

Ben Kingsley slaagt er nog altijd in om er knap uit te zien met een tulband! Dat gezegd hebbende, met dat ding op zijn hoofd, herinnert hij me enkel aan zijn lachwekkend prestaties als de Mandarin in Iron Man 3.

En hier is een nieuwe poster van Learningt to Drive:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


LEARNING TO DRIVE

Het is nooit te laat om een nieuw avontuur te beginnen.

Release datum: 21 augustus 2015.
:)

Adam Rodriguez Magic Mike XXL film

Acteur Adam Rodriguez is trots om zijn harige oksel te tonen op deze nieuwe personage poster van Magic Mike 2 XXL, de aanstaande opvolger van de komedie-film geregisseerd door Gregory Jacobs:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Plot:
“Drie jaar nadat hij zich terug trok uit het strippen, herenigt Mike (Channing Tatum) zich met de rest van de Kings of Tampa voor een laatste blow-out optreden in Myrtle Beach, SC”

Hij ziet eruit als een lelijke schaap dat wild werd… Channing Tatum is veel knapper!

De film zal in de filmtheaters verschijnen op 1 juli 2015.
:)