Advertenties

PostHuman – Dat is Geweldig!

Ik vond net deze geweldige science-fiction animatie kortfilm geregisseerd door Cole Drumb:


POSTHUMAN
Verhaallijn:
“Het jaar 2019 Posthuman volgt Terrence (ingesproken door Ulric Dihle) en zijn hond Nine in een wereld vol adrenaline van spionage, moordenaars en uit de hand gelopen superwetenschap
Terrence stemt ermee in om Kali te helpen (ingesproken door Tricia Helfer de sexy Cylon vrouw uit Battlestar Galactica) om een ontsnapte proefpersoon uit een black ops ESP testlab te helpen (voor degenen die het niet weten ESP staat voor Buitenzintuiglijke Waarneming) met het plan om de laatste overlevende gevangen genomen proefpersoon te bevrijden voordat hij wordt getest voor beëindiging.
De aanval op het lab is snel en intens als Terrence iedere hacker truc gebruikt die hij kent in een poging om de verdediging van de basis te vernietigen en Kali een kans te geven om haar gemartelde lab partner Benjamin te bevrijden ”

Ik zou graag meer vernemen over de wereld waarin Posthuman plaatsvindt! Laat ons hopen dat er een langspeelfilm van zal komen!

Hoe dan ook, is het geen geweldige kortfilm?

“Dat is geweldig!” is onze speciale bijdrage waarin we soms proberen om interessante dingen te benadrukken die we hier en daar gevonden hebben.
:)