Advertenties

Pretty Boy Floyd Film

Pretty Boy Floyd FilmWayne Kramer werd ingehuurd voor het regisseren van de misdaad thriller Pretty Boy Floyd. Het script, geschreven door Kevin Bernhardt, is gebaseerd op het echte verhaal van Charles Floyd. Voor hen die hem niet kennen, Floyd was een beruchte gangster en bankovervaller die een tal van overvallen en andere misdaden beging rond Kansas City in het Midwesten. Het verhaal speelt zich af rond het einde van 1920 voor de dood van het hoofdpersonage in 1934 op 30 jarige leeftijd. Er is nog geen officiƫle verschijningsdatum voor de film.

Pretty Boy Floyd Trailer

Verhaallijn:
“Het verhaal over de bankrover tijdens de depressie, Charles Floyd aka Pretty Boy Floyd, zijn vriendschap met mede bendeleden Adam Richetti en George Birdwell. Ook gaat het over zijn eeuwig durende liefde voor zijn ex-vrouw Ruby Hardgraves. Het hoofdpersonage wil ook kennismaken met de zoon die nooit ontmoet heeft.”

Enkele woordjes van de regisseur over zijn benadering op het verhaal van Pretty Boy Floyd:

“Het is mijn benadering om het, tot in de puntjes onderzocht, scenario van Kevin Bernhardt met stijl en energie te behandelen en het een 21ste eeuw benadering mee te geven. Dit wordt gedaan zonder het opofferen van de waarheidsgetrouwheid van de periode. In het hart van ‘Pretty Boy Floyd’ zit er een geweldig liefdesverhaal over een outlaw op de loop die niet kan wegblijven van de vrouw die hij lief heeft. Het maakt niet uit hoe destructief de relatie is voor hen beiden – en uiteindelijk leidt het tot zijn ondergang “

regisseur Wayne Kramer
Meer details over de film Pretty Boy Floyd volgen gauw!
:)