Advertenties

Pride and Prejudice and Zombies Film

Pride and Prejudice and Zombies FilmEr komt een film bewerking van Pride and Prejudice and Zombies, de zombie parodie roman van Seth Grahame-Smith. Lionsgate heeft inderdaad de filmrechten gekocht en voorziet een prent voor het grote scherm. Er wordt nu gezocht naar een regisseur: het duo Seth Grahame-Smith en David Katzenberg en Craig Gillespie zijn diegenen wiens naam vernoemd worden als hoofd van het project.

Pride and Prejudice and Zombies Trailer

Voor hen die het niet weten, Pride and Prejudice and Zombies is een combinatie van Jane Austen’s klassieke 1813 roman Pride and Prejudice met de elementen van moderne zombie fictie. Het boek werd meer dan 1 miljoen keer verkocht en werd vertaald in meer dan 20 talen.

Verhaallijn:
“Een mysterieuze plaag treft het rustige Engelse dorpje Meryton en de doden komen terug tot leven! Levendige heldin Elizabeth Bennet is vastbesloten om de zombie bedreiging te beeindigen, maar zij wordt afgeleid door de aankomst van de hooghartige en arrogante Mr. Darcy. Wat volgt is een erg te genieten komedie met voldoende weerwerk tussen de twee jonge geliefden en nog meer geweldadig weerwerk op het bloed doordrenkte slagveld wanneer Elisabeth de oorlog aangaat tegen de vleesetende ondoden. Kan zij het gebroed van Satan overwinnen en de sociale vooroordelen van de bewuste deftige klasse overwinnen?”

Blijf op de hoogte via ons voor meer informatie over de film Pride and Prejudice and Zombies.
:)