Advertenties

Prisoners Film trailer

Laat ons de eerste officiƫle trailer bekijken van Prisoners, de nog te verschijnen thriller in een regie van Denis Villeneuve en met in de hoofdrollen Jackman, Jake Gyllenhaal, Maria Bello, Terrance Howard, Viola Davis, Melissa Leo en Paul Dano:


PRISONERS
Verhaallijn:

“Keller Dover wordt geconfronteerd met de ergste nachtmerrie van elke ouder. Zijn 6-jarige dochter en haar jonge vriend zijn vermist en als de minuten uren worden slaat de paniek toe. De enige aanwijzing is een vervallen camper die geparkeerd was op in hun straat. Detective Loki die het onderzoek leid gaat over tot arrestatie van de chauffeur maar bij gebrek aan bewijs wordt hij gedwongen de enige verdachten opnieuw vrij te laten. Met de kennis dat het leven van zijn kind op het spel staat besluit de razende Dover dat hij geen andere keuze heeft dan heft in eigen handen te nemen. De wanhopige vader zal doen wat nodig is om de meisjes te vinden, maar daarbij zal hij misschien zichzelf verliezen. De vraag wordt dus gesteld: Wanneer trek je de grens tussen recht nastreven en het recht in eigen handen nemen?”

Denk je dat de Camperbestuurder echt schuldig is? En hoe ver zou jij gaan om je kind te beschermen? Deel hieronder je mening!

De release datum van Prisoners is voorzien voor 20 september 2013.
:)