Advertenties

Ratchet and Clank Film

Een teaser trailer voor Ratchet and Clank, de aanstaande filmaanpassing van het platformgame/actie video game met dezelfde naam:


RATCHET AND CLANK
Verhaallijn:
“Ratchet and Clank vertelt het verhaal van twee onwaarschijnlijke helden als zij worstelen bij het stoppen van een verachtelijke vreemdeling genaamd Chairman Drek bij het vernietigen van elke planeet in het Solana-Zonnestelsel. Ratchet is de laatste van zijn soort – een roekeloze ‘lombax’ die op zijn eigen is opgegroeid op een haveloze planeet zonder familie. Clank is een robot met afmetingen van een biergals met meer hersenen dan vernuft. Wanneer de twee over een gevaarlijk wapen struikelen dat hele planeten kan vernietigen, moeten ze de krachten bundelen met een team van kleurrijke helden genaamd The Galactic Rangers voor het redden van de melkweg. Zodoende leren ze over heldenmoed, vriendschap en het belang over het ontdekken van de eigen identiteit.”

De film, ontwikkeld door Rainmaker Entertainment, is geregisseerd door Jericca Cleland op basis van een script door TJ Fixman. En fans van het spel zullen blij zijn: James A. Taylor, David Kaye en Jim Ward (die hun stem verlenen aan de videospelfranchise) hernemen de rollen als Ratchet en Clank en Qwark.

Er is nog geen officiƫle releasedatum, maar de prent zou in de film theaters moeten verschijnen ergens in het vroege 2015.
:)