Advertenties

RED 2 Film Trailer

Laat ons de eerste officiƫle film trailer bekijken van RED 2, de nog te verschijnen actie-komedie met in de hoofdrollen Bruce Willis, John Malkovich, Mary-Louise Parker, Anthony Hopkins, Helen Mirren, Catherine Zeta-Jones, Byung Hun Lee, Brian Cox en Neal McDonough:

RED 2 Film


RED 2
Verhaallijn:
“In RED 2, het actie-komedie vervolg op de wereldwijde sleeper hit met een hoog octaangehalte, herenigt de gepensioneerde black-ops CIA-agent Frank Moses zijn onwaarschijnlijk team van elite agenten voor een wereldwijde zoektocht naar sporen van een vermiste draagbare kernbom. Om te slagen, hebben ze een leger van meedogenloze moordenaars, meedogenloze terroristen en machtsbeluste overheidsfunctionarissen nodig, die allemaal te popelen staan om de handen te leggen op het wapen van de volgende generatie. De missie neemt Frank en zijn zootje ongeregeld mee naar Parijs, Londen en Moskou. Kansloos en machteloos hebben ze alleen hun sluwheid en verstand, hun oude school vaardigheden en elkaar om op te vertrouwen als ze proberen de wereld te redden en in leven te blijven al doende.”

Gebaseerd op deze trailer zou ik zeggen dat het vervolg op RED niet zo grappig gaat zijn als de eerste film. Maar kom, Bruce Willis en John Malkovich vertolken de hoofdrollen dus het zal altijd nog wel de moeite waard zijn om te bekijken …

De film is geregisseerd door Dean Parisot. Release datum : 2 augustus 2013.
:)