Advertenties

Red Dawn Trailer

Red Dawn FilmDe eerste officiƫle filmtrailer van Red Dawn, de nog te verschijnen nieuwe versie in een regie van Dan Bradley, werd online uitgebracht:

Red Dawn Trailer


RED DAWN
Verhaallijn:
“Een stad in de staat Washington ontwaakt met de surrealistische aanblik van buitenlandse parachutisten die uit de hemel vallen -. Schokkend, de Verenigde Staten werd aangevallen en hun woonplaats is de aanvankelijke doelstelling. Snel en zonder waarschuwing, worden de burgers gevangenen en hun stad valt onder vijandelijk bezetting. Vastbesloten om terug te vechten, zoekt een groep jonge patriotten hun toevlucht in de omliggende bossen, ze trainen en reorganiseren zichzelf in een guerillagroep. GeĆÆnspireerd door hun middelbare school mascotte noemen ze zichzelf de Wolverines, ze werken samen om elkaar te beschermen, ze bevrijden hun stad en zorgen opnieuw voor vrijheid. ”

En hier is de officiƫle filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


De filmhoofdrollen worden vertolkt door Chris Hemsworth, Josh Peck, Josh Hutcherson, Adrianne Palicki, Isabel Lucas, Connor Cruise en Jeffrey Dean Morgan. De release datum voor Red Dawn is voorzien op 21 november 2012.
:)