Advertenties

Red Riding Hood Clip

Red Riding Hood FilmWe hebben een reeks clips van Red Riding Hood te pakken gekregen, de op handen zijnde fantasie prent geregisseerd door Catherine Hardwicke (die aan het hoofd stond van de eerste Twilight film):

Red Riding Hood Trailer


Red Riding Hood – De wolf leeft hier


Red Riding Hood – Ik heb mijn zus verloren, ik kan ook jou niet verliezen
Verhaallijn:
“Het verhaal is gesitueerd in een Middeleeuws dorp dat opgejaagd wordt door een weerwolf, een jong meisje valt voor de charmes van een houtkapper die wees is. Haar familie is helemaal niet tevreden met deze ontwikkeling.”

Meer clips van Red Riding Hood vindt je hieronder:


Red Riding Hood – Jij bent het


Red Riding Hood – De wolf sprak met mij


Red Riding Hood – Wolf aanval


Red Riding Hood – Kom niet dichterbij


Red Riding Hood – Ik dacht dat je om haar gaf

De film Red Riding Hood zal verschijnen in de bioscopen op 11 Maart 2011. Ga jij hem bekijken?
:)