Advertenties

Remember Film

Hier is een eerste officiƫle blik op acteur Christopher Plummer in Remember, de aankomende drama thriller film geregisseerd door Atom Egoyan en gebaseerd op een script door Benjamin August:

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Plot:
“Zev (Christopher Plummer) en zijn beste vriend Max (Martin Landau) maken een pact waarbij ze hun resterende dagen wijden aan het oplossen van onopgeloste zaken: ze sporen de nazi-commandant op die verantwoordelijk was voor het doden van hun gezinnen tijdens de oorlog en nemen wraak op hem. Als Zev zijn geheugen kwijt raakt door Alzheimer en Max te zwak is om het verpleeghuis te verlaten, moet Zev beginnen aan de opmerkelijke reis naar hun voormalige kwelgeest voordat het te laat is. De schokkende waarheid die op Zev wacht wanneer hij eindelijk geconfronteerd wordt met hem zal zijn leven ondersteboven draaien. Van de geprezen filmmaker Atom Egoyan krijgen we een krachtige thriller over de uiteindelijke kosten van wraak en de angstaanjagende waarheden opgegraven wanneer wij worden gedwongen om ons verleden te confronteren.”

Hij ziet er echt triest uit – Ik zou zelfs zeggen depressief – op deze foto… Iemand neemt beter dat pistool uit zijn handen…

De film heeft nog geen officiƫle releasedatum.
:)