Advertenties

Resident Evil Retribution Trailer

Resident Evil Retribution FilmHier is de nieuwste filmtrailer van Resident Evil 5 alias Resident Evil Retribution, de nog te verschijnen zombie film met in de hoofdrol Milla Jovovich, Sienna Guillory, Michelle Rodriguez, Johann Urb, Li Bingbing en Boris Kodjoe:

Resident Evil 5 Trailer


RESIDENT EVIL 5 TRAILER
Verhaallijn:
“Alice (Milla Jovovich) wordt opnieuw gevangen genomen door de Umbrella Corporation en ontwaakt in het hart van hun operationele faciliteit. Als ze zich verder beweegt in het complex wordt er meer van haar verleden onthuld en ze blijft op jacht naar degenen die verantwoordelijk zijn voor de uitbraak. Haar zoektocht brengt haar en haar nieuwe bondgenoten van Tokio naar New York, Washington DC en Moskou. Na een verbijsterende openbaring wordt ze gedwongen om alles opnieuw te overwegen, uiteindelijk vindt ze de waarheid over zichzelf en de Umbrella Corporation.”

De film is geregisseerd door Paul W. S. Anderson, Milla Jovovich’s echtgenoot. Deze nieuwe versie van de zombie apocalyps zal uitgebracht worden in de bioscopen op 17 september 2012.
:)