Advertenties

Revolution S01E14 The Night the Lights Went Out in Georgia

Revolution Seizoen 1 Episode 14We hebben de promo trailer te pakken van “The Night the Lights Went Out in Georgia”, de volgende aflevering van de science-fiction TV-reeks Revolution:


Revolution 1.14 – The Night the Lights Went Out in Georgia

Revolution S1x14 The Night the Lights Went Out in Georgia
Samenvatting van de Aflevering:
“Paranoia treft Monroe sterk (David Lyons) als Neville verdwijnt en Neville’s (Giancarlo Esposito) zoon Jason (JD Pardo) een grote beslissing maakt. Ondertussen versterkt de familiale band tussen Miles (Billy Burke) en Charlie (Tracy Spiridakos). Elders ervaart Miles romantische aantrekkingskracht van zowel Rachel (Elizabeth Mitchell) en Nora (Daniella Alonso). Rachel begint aan haar gevaarlijke tocht naar de Tower voor infiltratie en ook voor het herstellen van de macht voordat Monroe een kernbom kan lanceren.”

Ik kan niet wachten om meer te bekijken van de Georgia stoom-punk-technologie! Het gaat een zeer interessante aflevering worden!

Over de laatste aflevering vernamen we dat zichzelf-vermenigvuldigende nanobots achter het verlies van de elektriciteit zaten, het is enkel een Deus ex machina, een verhaalwending waarbij een schijnbaar onoplosbaar probleem plotseling en abrupt opgelost wordt… Ik kan niet zeggen dat ik tevreden ben, maar in ieder geval leggen ze het niet uit als een daad van God!
:)