Advertenties

Rio 2 Film

Rio 2 Film - Het filmvervolg op RioDe eerste film bracht meer dan $484 miljoen op dus je kan er wel zeker van zijn dat de studio’s een vervolg plannen. Er is nog geen officiĆ«le aankondiging maar Sergio Mendes die het liedje “Real in Rio” schreef voor de eerste film zei dat een vervolg echt waarschijnlijk is:

Rio 2 trailer

“Ik denk dat het plan er uit bestaat om de film te laten verschijnen drie of vier maanden voor de World Cup. De 2014 World Cup vindt plaats in BraziliĆ« waar de originele Rio zich afspeelde. Fox heeft erover gepraat en het ziet het er naar uit dat het gaat gebeuren. Volgende week gaan we een vergadering hebben en Carlos Saldanha wordt verwacht om ons het verhaal te vertellen en het ziet er naar uit dat het echt gaat gebeuren.”

Sergio Mendes

Van wat ik hoorde heeft Jesse Eisenberg al getekend voor een mogelijk vervolg, dus hij zal opnieuw zijn stem verlenen aan de blauwe macau Blu als het project uitgevoerd gaat worden.

Enig idee wat de verhaallijn van Rio 2 zou kunnen zijn? Zullen Blu en Jewel kuikentjes hebben in het vervolg? Zal voetbal een grote rol spelen?

Hoe dan ook, meer informatie over de film Rio 2 volgt zo gauw er meer details opduiken.
:)