Advertenties

Rise of the Guardians Film

Rise of the Guardians (eerder getiteld The Guardians of Childhood) is een nog te verschijnen CGI geanimeerde komedie geregisseerd door William Joyce en Peter Ramsey voor Dreamworks. De film is gebaseerd op The Guardians of Childhood, de op handen zijnde boeken van William Joyce, de bedenker van Rolie Polie Olie en maak kennis met de Robinsons. De stemmen rolverdeling kan zich beroemen op Chris Pine, Alec Baldwin, Hugh Jackman, Isla Fisher, Jude Law en Dakota Goyo. De verschijningsdatum van de film is voorzien op 21 November 2012.

Rise of the Guardians Trailer

Hier is een eerste officiƫle blik op de film Rise of the Guardians (er is Jack Frost en een vroege concept art):
(klik op de foto voor een vergroting.)
Rise of the Guardians FilmVerhaallijn:
“De film Rise of the Guardians vertelt het verhaal van een groep helden – elk met een buitengewone gave. Als een boze geest onder de naam van Pitch voorziet in de uidaging om de wereld over te nemen, moeten de onsterfelijke Wachters hun krachten bundelen voor het eerst ter bescherming van de hoop, geloof en fantasie van kinderen over de hele wereld. Dit epische avontuur in 3D heeft Chris Pine als Jack Frost, Alec Baldwin als Noord (Santa Claus), Hugh Jackman als Bunnymund (paashaas), Isla Fisher als Tooth (Tooth Fairy) en Jude Law als Pitch (De Boogeyman) in de rolverdeling . ”

Al die personages zijn en geweldig team! Het kwade genaamd Pitch kan hen niet verslaann. En ja, ik ben helemaal verslingerd op Rise of the Guardians door Dreamworks.

Meer details van de film Rise of the Guardians volgen gauw!
:)