Advertenties

Risk Film

Risk FilmEr staat een live-actie film bewerking op stapel van het klassieke bordspel Risk! Sony heeft inderdaad de rechten gekocht voor het strategie spel van Hasbro. De film zal geproduceerd en ontwikkeld worden door Hasbro en Overbrook Entertainment. Hier zijn een paar commentaren van de Producent James Lassiter over de Risk film:

Risk Trailer

“We zijn opgewonden over het werken met Hasbro en Columbia Pictures over het tot leven brengen van zulk wel geliefd spel en dat dan ook naar het grote scherm te brengen. Op dit moment hebben we 2 TV-projecten gaande met Hasbro Studio’s en we kijken uit naar deze samenwerking.”

Producent James Lassiter


En commentaren van Brian Goldner, President en CEO van Hasbro:

“We zijn erg blij te kunnen werken met zulke geweldige partners als Sony Pictures en Overbrook Entertainment i.v.m. RISK. Zoals zovele Hasbro merken roept RISK heel wat op bij consumenten in de hele wereld, van verschillende generaties. Het is moeilijk te wachten om in te beelden hoe het merk er zal uitzien in een film.”

Brian Goldner, President en CEO van Hasbro

Voor hen die het spel niet kennen, Risk wordt gespeeld op een bord dat de politieke kaart van de wereld voorstelt. Het hoofddoel van het spel is wereld overheersing, of alle grondgebied te bezetten om de andere spelers uit te schakelen. Spelers controleren legers en proberen grondgebied van andere spelers te pakken te krijgen. De resultaten worden bepaald door het rollen van de dobbelstenen.

Het Risk spel heeft niet echt een achtergrond verhaal. De scenario schrijvers hebben dus de vrije hand voor het verhaal van de film. Ik denk dat we een grote, epische oorlogsfilm mogen verwachten. Maar wie gaat de grootste schurk vertolken? Buitenaardsen zijn reeds betrokken in de filmbewerking van Battleship dus ik denk dat deze niet zullen opduiken in Risk. De film zal dus waarschijnlijk enkel gaan over menselijke oorlogsmachines… China of alle andere godsdienstgroepen zullen te controversieel zijn voor de studio’s… Zal er dus een fictionele vijand gecreėrd worden?

Meer informatie over de Risk film volgt gauw!
:)