Advertenties

RoboCop Film Trailer

Je kan de eerste officiƫle filmtrailer van RoboCop bekijken, de aankomende nieuwe versie van de science-fiction film geregisseerd door de Brazilliaanse Filmmaker Jose Padilha en met Joel Kinnaman in de hoofdrol als de cyborg RoboCop:

Robocop Film – In de filmtheaters: 7 februari 2014.


ROBOCOP
Verhaallijn:
“In RoboCop, is het jaar 2028 en het multinationale conglomeraat OmniCorp is het centrum van robottechnologie. In het buitenland werden hun drones gebruikt door het leger sinds vele jaren – en dit brengt miljarden op voor OmniCorp. Nu wil OmniCorp wil de controversiĆ«le technologie aan het thuisfront verkopen, en ze zien een gouden kans om dat te doen als Alex Murphy (Joel Kinnaman) – een liefhebbende echtgenoot, vader en goede agent die zijn best doet om het tij van criminaliteit en corruptie in Detroit keren – ernstig gewond word tijdens het uitvoeren van zijn taak. OmniCorp ziet hun kans voor een part-man, part-robot politieagent. OmniCorp voorziet een RoboCop in elke stad en nog meer miljarden voor hun aandeelhouders, maar ze hadden Ć©Ć©n ding verwaarloost: er is zit nog een man binnen de machine die rechtvaardigheid nastreeft.”

Wat denk je van Jose Padilha’s versie van RoboCop? Keur je de remake goed? Ben je ongeduldig om de film te zien? En last but not least: ziet RoboCop er beter uit in blauw of zwart? Deel hieronder je mening!

De release datum van RoboCop is voorzien voor 7 februari 2014.
:)