Advertenties

Robocop Film

New Robocop filmAl geruime tijd werd er gepraat over een remake van Robocop. De meeste pogingen om de cyborg agent te reanimeren hebben gefaald, en de geldelijke zorgen van MGM hebben daartoe bijgedragen. Maar de recente online opwinding over een gepland Robocop standbeeld in Detroit, betaald door fans, moet de interesse van de studio hebben opgewekt voor een remake van Robocop: Scriptschrijver Josh Zetumer werd inderdaad ingehuurd door MGM om een script te schrijven voor een nieuwe start van Robocop. Een regisseur werd al aangekondigd: Het is de Braziliaanse filmmaker Jose Padilha, die aan het hoofd stond van Elite Squad.

Robocop Trailer

Voor hen die Robocop niet kennen, het verhaal speelt zich af in een dystopisch en van misdaad vergeven Detroit, een dodelijk verwonde agent keert terug in dienst als een krachtige cyborg met verdrongen herinneringen die door zijn geest jagen. De film was een echt succes en een vervolgreeks werd aangemaakt. Er volgde zelfs een TV reeks en een strip. Onderstaand vindt je de originele trailer van Robocop:


Ik ben echt blij dat de nieuwe start voor Robocop eindelijk groen licht heeft gekregen. Ik ben zeker dat regisseur Jose Padilha’s in staat is om een grootse actie film af te leveren, met Elite Squad heeft hij reeds zijn talent bewezen.

Hoe dan ook, meer informatieover de film Robocop volgt zogauw er meer details opduiken.
:)