Advertenties

Robot Overlords Film Trailer

Check out de officiƫle trailer van Robot Overlords, de aanstaande science-fiction film geregisseerd door Jon Wright en met in de hoofdrollen Ben Kingsley, Gillian Anderson, Callan McAuliffe, Steven Mackintosh, Geraldine James, Ella Hunt en Craig Garner:


ROBOT OVERLORDS
Plot:
“Het is drie jaar geleden dat de robot invasie van de aarde plaatsvond. Sean Flynn heeft nooit de hoop opgegeven dat zijn vermiste vader nog in leven zou kunnen zijn. Alle mensen zijn voorzien van zenders die zorgen dat ze gehoorzamen aan de belangrijkste regel van het robot imperium – Dat ze altijd binnen blijven of worden verbrand. een ongeval thuis leidt tot de kortsluiting van een zender die Sean en zijn vrienden de kans geeft om hun buitenaardse tegenstanders te infiltreren. Ze kunnen zelfs proberen zich te bevrijden voor eens en altijd , maar het zal niet makkelijk zijn. ”

En hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


ROBOT OVERLORDS

De mensheid kan vallen. Helden zullen opstaan.

Nou, het lijkt wel een onderhoudende film. Maar ik begrijp niet waarom robots uit een andere melkweg de Aarde zouden binnenvallen gewoon om mensen te dwingen in hun huizen te blijven… Dat is nogal dom.. Hoe dan ook, ik zal het bekijken!

Er is nog geen officiƫle releasedatum.
:)